Reclame google

Nanobobotii si demolarile turnurilor gemene din 9/11

Nanobobotii...

Au fost folositi in demolarile turnurilor gemene din 9/11?

Asta a fost primul gand cand am aflat ca in realitate cantitatea de material eliminat nu echivala cu ce ne asteptam sa gasim dupa demolarea unor cladiri atat de mari si mai ales cand am vazut grinzi metalice transformandu-se in praf. Materialul pirotehnic numit "thermite" (termita) folosit la demolari este ca o plastilina, explica forma arzurilor/topirilor grinzilor aratate la TV dupa ce s-a lasat praful, dar acesta "transforma in praf " (in fapt abur) otelul numai cand se afla in contact cu acesta si la final vei gasi acolo TOT metalul topit, care SE VA STRANGE IN BALTI, ceea ce nu s-a intalnit in cazul 9/11, deci metalul A DISPARUT, ca si o parte din materiale.



 Intr-adevar, experimentele lui John Hutchinson, a carui laborator a fost in mod repetat razuit pasamite de FBI, arata in cateva filmulete devenite virale prin 2000 faptul ca se poate obtine plastifierea materialelor si transmutatia elementelor folosind unde electromagnetice.

Ma intreb ce s-a intamplat cu oamenii care... au cam disparut si ei. Pier Ighina in urma experimentelor sale cu fiinte vii a descris cam ce s-ar putea intampla...

Da, in opinia mea este mai plauzibila utilizarea acestei tehnologii cu efectulpe care l-am vazut cu totii, decat a umple cu totul blocurile alea cu thermite care este totusi un material voluminos si scump, deci nu tocmai usor de ascuns. Si desigur, un plan B de rezerva ar putea fi utilizarea thermite la subsol, in stilul clasic al demolarilor, in caz ca nu reuseste planul A.

Acuma... ca la orice crima


Motivul?

Turnurile au costat mai putin de 25% din cat s-a incasat pe asigurare. Ca si in cazul Titanicului si al predecesorului sau, celalalt vas mare naufragiat la fel de suspect in aceeasi decada cu el. Care au apartinut unor armatori diferiti, deci putem presupune ca ideea a fost mai degraba a asiguratorului. Nu, nu ma intrebati cum poate patronul sa castige din falimentul firmei sale, deja asta e common-knowledge.

Problema principala nu e atat cine (stim cine, cei care orchestreaza tot si au ajuns sa aiba bani incat au uitat ca si ei sunt oameni) ci mai ales ce efecte la scara planetara ar putea avea fenomenul utilizat daca este vorba de un fenomen de transmutatie. Fiindca Hutchinson folosea aparate mici, in laboratorul lui dintr-un apartament - in caz ca nu stiti cine e John Hutchinson, cautati pe net. E tipul cret cu plete si are casa plina de aparate, ala de la care s-au inspirat cartoon-istii cand au desenat the mad scientist, cu "dezintegratorul" ca un tun cu cercuri si o bila in varf...



Urmariti filmul, vedeti fenomenele gravitationale asociate detectate de institutul de cercetari seismice din Canada (tara in care se fac si se publica cele mai multe cercetari in legatura cu 9/11) si comentati mai jos.


Alte resurse:
- Efectul Hutchinson 2016
- Discutie cu el despre ipoteza utilizarii efectului in 9/11
- Alte discutii si probe 9/11
- http://www.abovetopsecret.com/forum/thread848959/pg2



Sau alte proiecte private:https://vimeo.com/19096993



Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Energie gratuita nelimitata

primele generatoare complete de HHO in Romania

USA tine pe loc evolutia tehnologica pentru propriile interese strategice

Zeolit - pompă de căldură

Zeolit in concentrator de oxigen

9/11 nu e o manipulare, e semnal de alarma ca suntem prost proiectati

Orgonu` lu peshte, aerogel si alte leacuri gen chi sau ORMUS

The Secret - and everything after